Červen je za námi. Vítej, léto! Co bylo a co se chystá?

Červen se nesl v rytmu pracovních schůzek, kavárenského povalečství, kulinářských pokusů i cestování. V následujících týdnech se můžete těšit na tipy na cestování stejně jako na krásné recepty. Dneska jenom krátké shrnutí  uplynulého měsíce a plánů na červenec. Co se dělo a co mě čeká dál?

Byla to jízda, hlavně v Rakousku

V červnu se letní volno ještě daleko, tak jsme spontánně vyrazili na dovolenou do Rakouska k ledovcovému jezeru Achensee. Přečtěte si, co všechno se tam dá zažít a jak se na cestu připravit. Vřele doporučuji každému, kdo má rád hory a dechberoucí výhledy. Cestou nezapomeňte zastavit v Salzburgu, Linzu ani u dalších rakouských ledovcových jezer. Kromě toho jsme navštívili i pár dalších krásných míst v naší vlasti.

Užívali jsme si jahodovou sezónu

Vykouzlila jsem několik krásných receptů (brzy objeví i tady). Jahody už asi nestíhám, ale čeká nás ještě kopec sezónního ovoce, které budeme budeme moct využít. Vaření, a hlavně pečení je moje vášeň, kterou tu chci víc a víc sdílet. Tyhle nadýchané „suflé“ palačinky jste už mohli vidět u mě na Instagramu.

Práce byl kopec a vedra jsem moc nedávala

Na konci června si všichni začali překotně vybírat dovolenou, takže nás postihla akutní příhoda „dovolenkového režimu“. Jak se blížil červenec, pracovala jsem víc a víc. Bylo pro mě hlavní dotáhnout všechno předtím než zase frknu za hranice. V jeden moment mi ale tělo ukázalo, že bych měla trochu zpomalit. Byla jsem zrovna na úvodní akci festivalu KoresponDance, když se mi udělalo špatně… Všechny fotky a celý příběh najdete na mém Instagramu.

Agáta Jarošová: Sa Présence

Po téhle příhodě jsem všechno začala brát víc v pohodě. „Když nejde o život, tak o hov** jde.“ A když na mě jdou chmury, tak jdu něco dobrého upéct. Vřele doporučuji, je to skvělá terapie 🙂

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *